Egy csipet só

Top 5 szakmai hírlevél, amelyre mindenképpen fel kell iratkoznod!

2022. február 22. - SaltComm

A legtöbb szakmában, így a pr-ben is kiemelt jelentőségű, hogy az ember kövesse a trendeket, képezze és fejlessze magát, hogy naprakész legyen a saját területén. A mai világban ennek egyik legegyszerűbb eszköze a szakmai hírlevelek követése, ahol egy csokorban kapjuk meg a nap/hét/hónap legfontosabb híreit. Ha valaki igazán képben akar lenni a szakmai hírekkel, aktualitásokkal, legfrissebb irányokkal, érdemes a magyar mellett egy-két nemzetközi szakmai oldal hírlevelére is feliratkozni. Elhoztuk nektek a TOP5-öt, azt az 5 legfontosabb szakmai hírlevelet, amelyre a pr divízióban mindenki elsőként iratkozott fel, és azt is elmondjuk, miért.
1298294939-170667a.jpg

  1. Kreatív.hu

    Májusában arculatváltáson esett át a Kreatív hírlevele is, ami nagyon jót tett neki. Minden hírlevelet személyes beköszönés indít (tőlük: Nagy Zsolt, Bicsérdi-Fülöp Ádám, Győri Zsófi, Balkányi Nóra), amelyet egy-két perc alatt át tudsz futni, és ez alapján el tudod dönteni, mi az, ami a napi, szakmai aktualitások közül téged is érdekel. Azon kívül, hogy a pr vezetőnk már Balkányi Nóra (fanatikus) beköszönőit emlegeti folyton, a Kreatív szakmai hírlevelét azért is éri meg követni, mert nemcsak a szűken vett szakmádról értesülhetsz, hanem a társszakmákról is, izgalmas kampányokról, trendekről, versenyekről a kommunikációs piacon.

  2. Média1.hu

    Ha naprakész tudásra vágysz a médiapiaci viszonyokról, változásokról, és széles körben érdekelnek a szakma aktualitásai, magyar nyelven leggyorsabban a Média1 hírlevele fog tájékoztatni. Még news alertet is küldenek „Rendkívüli” címkével, ha valami fajsúlyos történik a sajtópiacon. Napi összefoglalójuk hazai és nemzetközi szinten is friss információkkal szolgál, feltárva az összefüggéseket (média&politika&gazdaság).

  3. MPRSZ

    Nem kérdés, hogy a Magyar Public Relations Szövetség hírleveléről nem maradhatsz le, ha érdekelt vagy a területen. Első kézből értesülhetsz a szövetség és a hazai ügynökségek tevékenységeiről, szakmai versenyekről, MPRSZ tagok szerepléseiről és a legfrissebb (akár nemzetközi) kutatásokról.

  4. PRDaily.com

    A legfrissebb trendek és hírek a nagyvilágból: a könnyed hangvétel és a szakmai relevancia ötvözete jellemzi legjobban azt, amit a PRDaily képvisel hírlevelében és bejegyzéseiben. Írásaikból mi is többször inspirálódtunk, legutóbb a Vérbeli PR-es vagy? Derítsd ki!kvízünk született meg így az egyik cikkük alapján.

  5. Iccopr.com

    Az ICCO kéthavi rendszerességgel megjelenő angol nyelvű hírlevele egy csokorban tájékoztat a szakma leglényegesebb nemzetközi tudnivalóiról, a lefedett időszakban futó legnagyobb médiakampányokról és projektekről. Akár informálódás, akár inspirálódás céljából iratkoznál fel, biztosan nem fog csalódás érni!

Ti honnan informálódtok a legújabb szakmai trendekről, milyen szakmai hírleveleket követtek? Írjátok meg nekünk kommentben!

Szerző: a Salt Communications Kft. pr divíziója

Fotó forrása: unplash.com

Ha szeretnéd felvenni velünk a kapcsolatot, írj nekünk a Salt Communications oldalán, az elérhetőségeket ITT találod.

A bejegyzés trackback címe:

https://egycsipetso.blog.hu/api/trackback/id/tr9717594208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása