Egy csipet só

Hol a te békéd? - Ügynökségi összefogás és jótékonysági licit a békéért

2022. március 07. - SaltVzh

Meghosszabbítottuk a jótékonysági licitre beküldhető grafikai munkák határidejét: 2022. március 15-ig várjuk a magyarországi ügynökségek felajánlását, hogy közös összefogással támogassuk Ukrajnából menekülő embertársainkat.

jotekonysagi_felhivas_hosszabbitas_1920x1080.png

Alkotó közösségként mi, a Salt Communications Kft. is részt szeretnénk vállalni a saját eszközeinkkel és tehetségünkkel abban, hogy minél több pénzadomány összegyűlhessen a menekültek támogatására. Te, mint alkotó ember, Ti, mint alkotó közösség, kérünk, hogy csatlakozzatok hozzánk, vegyetek részt szolidaritási árverésünkön! Velünk együtt ajánljatok fel ügynökségenként 1 darab, a megadott témára készített munkát, grafikát, amelyet jótékonysági licitre bocsátunk. A befolyó összeget közvetlenül a Magyar Máltai Szeretetszolgálat adományalapja kapja.

Az alkotásokat képleírással (max. 300 karakter), kezdő licit megadással, jó minőségű fotóval meghosszabbított határidőre, 2022. március 15. (kedd) éjfélig várjuk a salt@salt.hu email címre. Az online licit a Salt Communications Facebook oldalán fog zajlani 2022. március 16. (szerda) és 18. (péntek) között. Az eredményhirdetésre március 18. pénteken kerül sor.

A grafikai felajánlások témája:

HOL A BÉKE FORRÁSA?

A béke, mint egyetemes emberi ethosz, erkölcsös emberi alapállás, kitüntetett érték, mind az egyén, mind a közösség vonatkozásában.

A béke rendezett viszony önmagammal, a másik emberrel és a világgal.

A béke ellentéte nem csak a háború, hanem minden, ami ezt a viszonyt megzavarhatja.

A béke, az egymás iránti jószándék, megértésre törekvés, tisztelet, elfogadás, együttérzés, szolidaritás, az egyetemes emberi értékek elfogadása, elismerése, és törekvés ezek betartására...

Hol a Te békéd forrása?

  • Műfaj: nyomtatható grafika
  • Méret: tetszőleges, de ne legyen kisebb A/4-nél és ne legyen nagyobb A/1-nél.
  • Szín: CMYK nyomtatással előállítható grafika
  • Papír: 250g ofset vagy matt műnyomó

A felajánlott ügynökségi munkákra leadott legmagasabb összegű licitálók a befizetés után nyomtatott formában kaphatják meg a készített grafikát, kiegészítve egy elismervénnyel. A postázás (tárgy, elismervény) a felajánlók feladata.

Nagyon köszönjük az eddig beérkezett alkotásokat, és várjuk további ügynökségek csatlakozását is, hogy minél több pénzadomány gyűjthessünk közösen a menekültek megsegítésére!

A bejegyzés trackback címe:

https://egycsipetso.blog.hu/api/trackback/id/tr3517774138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása