Egy csipet só

Ezek voltak a Salt csapat legemlékezetesebb karácsonyi ajándékai

2022. január 12. - SaltComm

A karácsonyi ajándékok így vagy úgy, de mosolyt csalnak az arcunkra: gondolhatunk a szeretteinkkel töltött idő eszmei értékére vagy az ünnepi vacsora meghitt hangulatára, de asszociálhatunk a nagynénitől kapott világító, éneklő-zenélő, színpompás karácsonyi pulóverekre vagy hasonló paraméterekkel rendelkező zoknikra is, amiket – nyilván – alig várunk, hogy egész évben büszkén hordhassunk.

saltcomm_egy_csipet_so_blog_emlekezetes_karacsonyi_ajandekok.jpg

Akár megható vagy éppen vicces ajándékkal gazdagodtunk, biztosan mindenki talált valami olyan dolgot a fa alatt, amire később is szívesen gondol vissza. Nálunk sem volt ez másképp, így megosztjuk veletek a Salt csapatának legemlékezetesebb 2021-es karácsonyi ajándékait:

  1. „A legkedvesebb, vagy inkább úgy fogalmaznék, hogy a legjobban betaláló ajándék egy társasjáték volt. 1989-ban, Bécsben láttam először olyan boltot, ahol csak társasjátékokat lehetett kapni, azóta is megszállottan tudok rajongani a míves kivitelű darabokért. Most megkaptuk családilag "A világ története"-t. Komplex, 14+-os játék, három főtől lehet játszani, és 2-3 óra a játékidő. Szóval már az is kihívás, hogy egyáltalán összejöjjön elég ember, mert a lányok nálunk nem akkora társasjáték őrültek, hogy bármikor bevonzhatók lennének. Ennek ellenére karácsonykor apámmal és a tízéves fiammal játszottunk remek partikat, szilveszterkor pedig négyesben az egész család, meglepően nagy sikerrel – ami alatt azt kell érteni, hogy két órán át senki nem nézte meg a mobilját…”

  2. „Az egyik barátnőmtől néhány mézeskalácsot kaptam egy kis ajándékkártyával, amelyben leírta, hogy köszöni a hosszú évek óta tartó barátságunkat és azokat a tulajdonságaimat, amelyeket szeret bennem vagy amiért felnéz rám.”

  3. „A családdal való közös idő. Évközben sokfelé vagyunk, vidéken, fővárosban, USA-ban. Most adódott egy nap, amikor együtt tudtunk lenni, sokan, sok élménnyel, a család legkisebb tagjaival és ez nagyon jó volt, sokkal jobb, mint bármilyen ajándék.”

  4. „A 2021-es karácsony legjobb ajándéka számomra a Quezzle volt, ezt a férjemtől kaptam. Ez egy 4x250 darabos puzzle, amelynek minden darabja egyedi formájú, és a négy képet a végén össze kell illeszteni. Ekkor indul a játék második része, a kvíz, már alig várom, hogy eljussak idáig. :)”

  5. „Az orvos unokahúgom karácsonyfadísz gyanánt egy aranyszalagon lógó Pfizer-ampullával lepett meg. Fel is tettem a karácsonyfára.”
    salt_communications_egy_csipet_so_blog_emlekezetes_karacsonyi_ajandek2.PNG
  6. „Idén a kedvenc ajándékom egy túradzseki volt – és hogy miért örültem neki? Az év első túráját egy jó meleg túradzsekiben tehettem meg, és így nem fáztam.”

  7. „Évek óta Budapesten élek, így ritkán adódik lehetőség arra, hogy a vidéken élő családommal és barátaimmal minőségi időt töltsünk együtt. A karácsony nekem nem annyira az ajándékokról szól, hanem inkább arról, hogy a nagy rohanásban megálljunk egy picit és együtt legyünk a szeretteinkkel.”

  8. „Én a ronda pulcsik helyett a ronda retro órákért rajongok. A legtöbbször azt viselem, amelyik valójában egy csuklón hordható számológép, idén pedig a bátyám meglepett egy hasonlóan szokatlan, sokgombos és értelmetlen funkciókkal teli modellel – az első pillanattól imádom.”

  9. „Mivel szeretünk legalább egy élményalapú ajándékot adni egymásnak a családban, így a húgomtól kapott balettelőadás jegyeknek örültem a legjobban. A Diótörőt néztük meg közösen az Erkel Színházban, felejthetetlen élmény marad mindkettőnk számára.”

Nektek mi volt a legemlékezetesebb karácsonyi ajándékotok?

Képek forrása: unplash.com

Ha szeretnéd felvenni velünk a kapcsolatot, írj nekünk a Salt Communications oldalán, az elérhetőségeket ITT találod.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://egycsipetso.blog.hu/api/trackback/id/tr7016811240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása